Richard Kosse

Sinds 1995 ben ik al actief in het schildersvak. Van beginnend schilder op grotere projecten en particulier werk tot voorman op grotere projecten. Vervolgens heb ik de stap gemaakt naar werkvoorbereider/uitvoerder/projectleider. In de jaren dat ik beginnend schilder was heb ik alle opleidingen gevolgd wat nodig is om projectleider te worden en daarnaast heb ik ook diverse cursussen gevolgd. De reden dat ik een eigen onderneming heb opgestart is dat ik na 15 jaar in de uitvoering gezeten te hebben wel aan een nieuwe uitdaging toe was. Mijn liefde voor het vak is nooit verdwenen en daarom leek het mij geweldig om zelf het vak weer te gaan uitoefenen.

Stef Vermeulen

Sinds 1999 ben ik al actief in het schildersvak. Van leerling naar particulier schilder, daarna tot voorman op grote projecten. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd voor de kader- en ondernemersopleiding. Waar ik mij in onderscheid zijn vakkennis, behangwerkzaamheden, decoratieve technieken en het secuur werken. Door mijn gedrevenheid en het volgen van cursussen en opleidingen, ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de schildersbranche. Ik heb ervoor gekozen een eigen onderneming te starten om mijn liefde voor het schildersvak over te brengen naar klanten.

Bert Supheert

Sinds 1990 ben ik al actief in het schildersvak. Na verschillende opleidingen te hebben gevolgd ben ik me gaan richten op houtreparatie.
Op mijn 20ste ben ik voorman timmerwerk geworden en heb ik me gespecialiseerd in houtreparatie, hang- en sluitwerk, glaswerk en natuurlijk schilderwerk. Na 20 jaar in dienstverband te hebben gewerkt ben ik in 2009 voor mijzelf begonnen. Mijn passie is het afleveren van kwaliteitswerk bij de klanten.